SOCIAL MEDIA

ILAHDUTA BLOGGAAJAKAVERIA-HAASTE & höpinää mitä jatkossa seuraa

2/25/2015
Sain jo jokusen aikaa sitten Marialta ilahduta blogiystävääsi- haasteen ja tässä idea on niin mahtava, että otan ilman muuta osaa. Kiitos Maria haasteesta ja ihanista kommenteista joita jaksat blogiini jättää. 

SÄÄNNÖT
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Useat on tähän ottanut jo osaa, mutta heitän silti haasteen vielä KuulleAnninalle ja Lauralle ♥ 

IMG_9697


Olipas muuten ihana huomata, että olitte käynyt kertomassa viime postaukseen mistä olisi kiva kuulla. Koitan siis keksiä höpinää raskauden etenemisestä ja jatkossa tulee näkymään
vähitellen kertyviä vauvahankintoja (varsinkin niitä vaatteita), välikausirytkyjä, lastenhuoneen muutoksia ja pohdintoja miltä tuntuu, kun kohta meitä onkin neljä. Mielipidekirjoituksista saa ehdottaa aiheita aina, mutta toteutan tietenkin vain ne jotka itseäni jollain tavalla puhututtaa niin on tekstikin aitoa, eikä sellaista äidinkielenessee-tekstiä. Palaamisiin siis! :)


2 kommenttia :

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥