SOCIAL MEDIA

Hupaisa viikko

5/02/2014
Meidän kulunut viikko on koostunut seuraavista asioista.

Sairastelun loppurutiksusista.

Peittoamalla poika tatuointeihin, piilosta leikkien.

Pitkittyneestä illasta maailman huipuimman tyypin kanssa. Jota ehkä näkee liian harvoin, mutta aina nähdessä voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin. Jonka kanssa juostaan perse edellä puuhun.
Viimetinkaan renkaita vaihtaessa.

Tramppaa pystyttäessä ja koeajaten.
Vappu menikin töissä, ilta grilliruoan, munkkien ja siman parissa.
Illan tullen pojan mennessä nukkumaan ja miehekkeen jämähtäessä sohvanurkkaan silmät liimattuna telkkariin (jalkapallo), hipsi äiti-ihminen yksille yöhön.Tuhtia aamupalaa. Niin mun isän bravuuri jonka perässä usein edelleen yökylässä juoksen. Paahdettua ruisleipää, kanamunakasta ja pekonia. Ja tuoremehua. Niin ja kahvia.Ylisyöntiä mummolan seisovassa pöydässä. Lepoa. Kirpparitavaran hinnoittelua. (vihaan)

HOXHOX, kaikki lohjalaiset, olettehan tietoisia uudesta juuri ovensa avanneesta lastenvaatekirppis Minikirpusta? Jos et, niin luuria korvaan ja pöytää varaamaan! Ja tietty tyhjäämään mun pöytää;)


Juoksemista asioilla huippuseurassa. Lounastamista Kiinalaisessa.

Lindexiltä löydettyjä uusia lemppareita pojan kaappiin.

Iltavillit ja sotkuinen tukka.Vanhan tylsän bodyn fiksailua. Mä nyt vähän taputan itseäni selkään, yleensä mulle tikku-ukotkin tuottaa haasteita, että siihen nähden tämä on ihan kelpo yksilö. Vaikka piirsinkin vahingossa selkäpuolelle, mutta meneehän tuo noinkin.


Aika mukiinmenevä viikko. En valita. Huomenna aamulla ennen kukonpierua pitää kyllä herätä töihin, mutta en valita siltikään. Ainakaan paljoa.


Mitä Oltsin ilme kertoo? :''''D


Loppuun kindofheipat multa ja Oltsulta. Sori pöyheä tukha ja levinneet meikit.

https://www.youtube.com/watch?v=6PZHssqi_nU

5 kommenttia :

 1. Eikä ku ootte niin ihania kaikki!

  VastaaPoista
 2. Nyt kun oon näitä sun juttuja lukenut, täytyy sanoa että oot ihan erilainen kuin minkä kuvan oon susta joskus saanut! Huippua, jään seuraamaan sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa jos olet saanut musta vääristyneen kuvan, varsinkin jos ei olla edes juteltu? Hankala sanoa kun ei raksuta kuka olet. Mut pääasia, että se kuva on oikaistu :)
   Tervetuloa seuraamaan :)

   Poista
 3. Totta, ei olla ikinä siis juteltu :D Oltiin samassa koulussa ylä-asteella, mä olin sua vuoden ylemmällä luokalla. Mutta kiva huomata, että ensivaikutelmakin voi muuttua!

  VastaaPoista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥