SOCIAL MEDIA

Kukkuu Gugguu

11/03/2013
Meidän minityyppi on rimpula. Vain tietyntyyppiset housut pysyy jalassa,gugguu lukeutuu näihin.
Meiltä löytyy niin pantsia kun leggari mallia ja oon ollu supertyytyväinen, niin ulkonäköön,laatuun ja malliin. On meillä se hupparikin. Se nyt vaan on sairaan makee.

Ahdistellessa saapuvaa isänpäivää ja lahjattomuutta, huomasin gugguun fb sivuilla, että hei, näit on nyt iseillekin! Meillä mies tykkää löhöpökistä, olenkin niitä ehtinyt tänä vuonna ostaa jo kahdet. Toiset on aika kyseenalaiset, kun niistä on haaroista punttiin asti ratkeama. Toiset nyppyynty samantien ja ajaa nyt tulevalla asunnolla remppahousujen virkaa. Uusille olis käyttöä, mielummin sellaisille jotka kestää useamman kuin yhden pesukerran kiitos.

Päädyin tilaamaan miehelle pöksyt harmaana ja hupparin mustana harmaalla vetskarilla. Näähän on siitä kivoja, että on ihanan rennot hima-asuna mut sopivan tyylikkäät vaikka äkkinäiselle maidonhakureissulle.
Mitä teillä tulee pakettiin?

2 kommenttia :

  1. Meille tulee pakettiin beard head hattu mun isälle ja miehekkeelle tulee kauan odotettu ja toivottu kirja :) Mutta mä oon kans himoinnut noita gugguun vaatteita! Tulis naisillekkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! meillä taitaa olla niitä kaikenmallisina housuina. Mä en oo keksiny vielä mun isälle ( ja miehen isälle, mähän senkin saan hoitaa). pian tulee kiire!

      Poista

Kiva, jos jätät jäljen käynnistäsi ♥